TENTOONSTELLINGEN en VERZORGING

 

Aalbersorchid zet drie keer per jaar zijn deuren open voor de tentoonstelling van de orchideeën die op dat moment in bloei staan en bezoekers zijn van harte welkom om een kijkje te gaan nemen bij deze opvallend mooie en goed verzorgde orchideeënteler, u kunt er ook orchideeën kopen op het moment van de tentoonstelling en meteen een paar tips en trucs meenemen voor de verzorging van de plant om er langer plezier van te kunnen hebben.

Ook gaat aalbersorchid verschillende malen per jaar internationaal op pad om zijn orchideeën ten toon te stellen buiten Nederland, vooral België, Duitsland en Engeland komen hiervoor in aanmerking waar grote verenigingen deze tentoonstellingen organiseren.

Ga dus gerust een kijkje nemen wanneer er een tentoonstelling bij u in de buurt is en geniet van deze prachtige en nobele planten.

 

VERZORGING

Aalbersorchid opende het afgelopen jaar zijn workshop van orchideeën waar iedereen die geïnteresseerd is in orchideeën telen of de verzorging daarvan, van harte welkom is, u kunt zich inschrijven op de website voor de eerstvolgende workshop die gegeven word door de deskundigen op dit gebied, dus als u zelf orchideeën wilt telen of al teelt of gewoon een beetje wijzer wilt worden van hoe deze planten te verzorgen meld u dan aan en ontvang gratis alle informatie via email. Of stuur ons een email dan nemen wij direct contact met u op. De kosten voor de workshop zijn voor van een dag en u neemt nog een mooie Phaleanopsis mee naar huis ook.